OKUL KIYAFETİ HAKKINDA

21.02.2024 56

Sayın Velimiz;

Okul kıyafetimiz olan lacivert kumaş pantolon, beyaz tişört, beyaz svetşört (uzun kollu) ve kapüşonlu fermuarlı svetşörtü dilediğiniz herhangi bir yerden alıp okul armasını da okul aile birliğimizden temin edebilirsiniz. Okul armasını kapüşonlu fermuarlı olan lacivert svetşörte, beyaz tişörte ve svetşörte dikip bu şekilde kullanabilirsiniz. Öğrencilerimizden bazılarının serbest kıyafet ile okula gelmek için evden çıktıkları, sizlerin de bilgisi olmadan okula gelmedikleri, okul civarında dolaştıkları vb. olumsuz durumlar yaşanmaktadır. Öğrencilerimizin güvenliği için okul kıyafeti ile okula gelmelerini, evden kesinlikle serbest kıyafet ile çıkmamalarını sağlayınız. Bu tarih itibariyle öğretmenlerimiz tarafından sürekli kıyafet kontrolü yapılacaktır. Desteğiniz bizler için önemli, şimdiden teşekkür eder iyi günler dileriz.